Onze werkwijze

Betaal jij graag een onterechte boete?

Als het antwoord nee is, ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben ons jarenlang gespecialiseerd in het aanvechten van verkeersboetes. Daarom zijn wij op de hoogte van alle relevante regelgeving over verkeersboetes. Door die expertise weten wij precies waar de mogelijkheden liggen om jouw onterecht boete vernietigd te krijgen. Dit zien we ook terug in het percentage gewonnen zaken. Ons winstpercentage ligt ruim boven het gemiddelde.  

Dit hoge winstpercentage weten we te behalen door onze kennis, een kritische blik en simpelweg tijd en moeite in jouw zaak te steken.

Daarnaast staan we ook voor je klaar als je vragen hebt. Je wilt natuurlijk snel weten hoe jouw zaak ervoor staat, wat de mogelijkheden zijn in jouw zaak of uitleg over een brief van de officier van justitie of gemeente waar een hoop juridische taal instaat die moeilijk te begrijpen is. Daarom bieden wij naast onze juridische expertise ook een snelle klantenservice.

Door ons hoge winstpercentage en onze uitstekende klantenservice zijn wij dé nummer 1 bij verkeersboetes.

Zo dien je jouw boete in

Je kan tegen jouw boete heel makkelijk en geheel gratis bezwaar laten maken door op de knop ‘Boete indienen’ te klikken. Je doorloopt de 3 stappen en dient je boete in. Je ontvangt meteen een bevestiging dat we jouw boete hebben ontvangen.

Vervolgens hoef je zelf niets meer te doen. Wij verzorgen de gehele procedure. Dit houdt in ieder geval het volgende in:

  1. We zorgen voor een goede juridische onderbouwing en zorgen ervoor dat het bezwaarschrift aan alle wettelijke eisen voldoet;

  2. We houden je op de hoogte van de status van jouw zaak.

  3. We vragen altijd het dossier op en controleren dit op volledigheid en juistheid.

  4. Uiteindelijk komt er een beslissing op het bezwaar. Als de boete in stand blijft, dan controleren we of die beslissing wel juist is. Als we denken dat de beslissing niet klopt, dan stellen we beroep in bij de kantonrechter of de rechtbank. Ook dit doen wij geheel gratis.

Verzekerd van goede rechtsbijstand

Jouw zaak wordt altijd behandeld door een universitair geschoolde jurist met ruime ervaring in het aanvechten van verkeersboetes. Zo ben je er zeker van dat wij jou voorzien van goede rechtsbijstand.

 

Wat zeggen cliënten over ons?