1. Vul jouw gegevens in

    2. Upload de boete



    3. Onderteken de machtiging

    Hieronder zet je jouw handtekening voor de machtiging. Een machtiging is wettelijk verplicht. In de machtiging staat dat we namens jou de procedure mogen voeren.

    Machtigt hierbij de heer E. Wilms h.o.d.n. Mulderboeteaanvechten.nl om hem/haar in en buiten rechte te vertegenwoordigen bij het maken en behandelen van het bezwaarschrift dan wel administratief beroepschrift, het verschijnen op hoorzittingen bij het bevoegde bestuursorgaan, het instellen en het behandelen van het beroep, het instellen en behandelen van het hoger beroep en het verschijnen op zitting(en) tegen het besluit met het kenmerk , zulks met de macht van indeplaatsstelling. De volmachtgever cedeert rechtens verschuldigde vergoedingen aan Mulderboeteaanvechten.nl, voor zover deze vergoedingen niet zijn uitgezonderd op grond van artikel 13a van de Wahv. Deze volmacht omvat mede het in ontvangst nemen van rechtens verschuldigde bedragen, een en ander in de ruimste zin des woord.



    Het kan soms enkele seconden duren voordat de boete naar ons is verzonden. Klik het scherm niet weg. Je ziet vanzelf wanneer de boete is verzonden.




    Met het indienen van de boete ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.